Salut à toi,
On peut effectivement synthétiser de la
psilocybine.....
Mais pas à la maison sauf si ta maison est un labo de pro.
Donc c'est coûteux, très coûteux, pour les témoignages que j'en ai eu ça coûte plus que ça rapporte.
J'ai eu l'occasion d'en goûter une fois,après l'avoir vu faire; l'effet est exactement le même qu'avec des
champis séchés.
Cependant il existe sur le net des recettes pour réduire le champignon à l’extrême et en faire une sorte de concentré liquide dont voici les grandes lignes (en anglais)
1) I grow my own mushrooms in a secure environment. I'm quite proud of my setup in that it facilitates quick and healthy
mycelium and mushroom fruiting bodies. I grow Cambodian and
Golden Teacher races. I've grown a few others in the past, but those two produce the most for me. [I use the “casing method” to grow them in a rye-berry based substrate, for you mycologists who are interested]
2) Once the fruiting bodies are harvested, I dry them out completely (‘cracker dry’) and grind them into powder.
3) Soak the powder in an ethanol alcohol wash for a week, agitating it gently every few days to maximize the psilocybin dissolved in the slurry, but I want to minimize the contact of the psilocybin with oxygen so I use a magnetic stirrer.
4) Pour the slurry into a buchner funnel and use vacuum pressure to pull out all the liquid, which is stored in a vacuum sealed container in the fridge to minimize heat, uv radiation, and oxygen breakdown of the psilocybin.
5) Repeat steps 3 & 4 for a total of 4 or 5 washes. The first wash gets most of it out, but I want to be certain that I've extracted 95% or more of the alkaloids from the fungal material.
6) Evaporate the remaining mixture down (using a simple vacuum evaporation chamber to minimize oxygen/psilocybin contact) to my desired concentration, so that one vial (I use 12ml vials) equals 2g of dried mushrooms. Since I lose some of the psilocybin in the process, I calculate 2.05 - 2.10g of original material to each vial so that the end result is 2g worth of psilocybin.
7) One more filtration to remove any sediment left or discoloration.
( j'ai piqué ce texte sur un post de Donzathoustra sur le topic "liquid mushrooms" )
Parce que si ton but c'est de ne plus sentir le
gout du champignon, comme moi, alors tu peux aussi tout mettre en poudre et faire des gélules
Prends soin de toi
Daane-El